woensdag 14 november 2012

Honda gebruikt tablet als dashboard bij elektrische mini-auto

Honda gebruikt tablet als dashboard bij elektrische mini-auto
11/13/2012
Honda werkt aan een kleine elektrische auto die over een tablet als dashboard beschikt. Deze laat onder andere standaard dashboard-informatie zien, maar kan ook ingezet worden voor navigatie en muziek. De tablet wordt ingebouwd in een éénpersoonsauto.
Microsoft geeft pre-release van IE10 voor Windows 7 vrij
11/13/2012
Microsoft heeft een preview-versie van Internet Explorer 10 voor Windows 7-gebruikers uitgebracht. De browser was tot nu toe alleen beschikbaar binnen Windows 8. Wanneer de final beschikbaar zal komen, is nog onduidelijk.
Xs4all: internet via glasvezel binnen 10 jaar dominant in Nederland
11/13/2012
Xs4all-directeur Theo de Vries stelt dat over tien jaar vrijwel alle huishoudens in Nederland internet via glasvezel zullen afnemen. Tegelijkertijd vindt De Vries dat de uitrol van fiber in met name de grote steden nog te langzaam verloopt. Oorzaak zou zijn dat de zogenaamde vraagbundeling in steden stroever verloopt dan in dorpen.
Mozilla bouwt video-editor op basis van
11/13/2012
Mozilla heeft onder de naam Popcorn Maker een video-editor uitgebracht die binnen een webbrowser draait. De webapplicatie is gebaseerd op Popcorn.js, een html 5-toolkit die Mozilla eerder beschikbaar stelde.

telefoon toestel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten