maandag 19 november 2012

Hardware in Nintendo Wii U blootgelegd

Hardware in Nintendo Wii U blootgelegd
11/19/2012
Diverse websites hebben de Nintendo Wii U uit elkaar gehaald en de verschillende componenten op de foto gezet. Zo is te zien over welk en hoeveel geheugen de nieuwe console beschikt en is te zien dat de gpu maar liefst vijf keer zo groot is als de cpu.
ArmA-ontwikkelaars komen niet op borgtocht vrij
11/19/2012
De twee medewerkers van ontwikkelstudio Bohemia Interactive die in Griekenland zijn opgepakt op verdenking van spionage komen voorlopig niet op vrije voeten. De Griekse rechtbank heeft geweigerd de twee Tsjechen op borgtocht vrij te laten. Zij zitten inmiddels zeventig dagen vast.
Samsung wil zeven oled-patenten LG ongeldig laten verklaren
11/19/2012
Samsung heeft een rechtbank in Seoul gevraagd zeven patenten van LG met betrekking tot oled-technologie ongeldig te laten verklaren. Volgens Samsung missen de technieken de benodigde innovativiteit en originaliteit om toekenning als patent te rechtvaardigen.
'Gebruiker kreeg toegang tot adminpaneel sociaal netwerk Wii U' - update
11/19/2012
Een Amerikaanse gamer claimt per ongeluk toegang te hebben gekregen tot het adminpaneel van MiiVerse, het sociale netwerk dat aan de nieuwe Nintendo-console Wii U is gekoppeld. De verkoop van de Wii U ging zondag van start in de Verenigde Staten.

telefoon verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten