maandag 19 november 2012

Nintendo koppelt Nintendo Network-account aan Wii U

Nintendo koppelt Nintendo Network-account aan Wii U
11/19/2012
Het Wii U Network ID, vergelijkbaar met de gamertag bij de Xbox 360, is gekoppeld aan de Wii U waarop hij is aangemaakt. Gamers kunnen hierdoor niet inloggen op een andere Wii U en raken hun account kwijt als hun Wii U kapot gaat. Er is geen methode om ID's te migreren.
KPN bundelt vast en mobiel in zakelijk 'totaalpakket'
11/19/2012
KPN heeft onder de naam Ondernemers Totaal Pakket een 'alles-in-één-abonnement' geïntroduceerd waarbij zowel via een vaste als een mobiele telefoon onbeperkt naar telefoonnummers in Nederland gebeld kan worden. Ook een belbundel voor gesprekken binnen de EU is aanwezig, maar voor mobiel internet moeten extra bundels worden aangeschafd.
Gamers even goed als studenten in bedienen medische robots
11/19/2012
Uit onderzoek aan de University of Texas Medical Branch blijkt dat gamers even goed zijn in het besturen van medische robots als medicijnen-studenten. Het gemiddelde van de groep gamers was zelfs net iets beter dan dat van de studenten. Hoeveel gamen nodig is, moet nog blijken.
Omega-dlc Mass Effect 3 verschijnt niet voor Wii U
11/19/2012
Uitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de Omega-dlc voor Mass Effect 3 niet voor de Wii U zal verschijnen. De uitbreiding verschijnt eind november wel voor de pc, Xbox 360 en PS3. Volgens ontwikkelaar BioWare wordt Omega het meest uitgebreide dlc-pakket voor de game.

mobiel inleveren toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten