woensdag 28 november 2012

Amazon zet mes in S3-prijzen en komt met datawarehousing-dienst

Amazon zet mes in S3-prijzen en komt met datawarehousing-dienst
11/28/2012
Amazon heeft aangekondigd dat het wereldwijd de prijzen voor zijn Simple Storage Service-opslagdienst met 25 tot 27 procent zal gaan verlagen. Ook zal Amazon Web Services op zijn cloudplatform Redshift introduceren, een nieuwe datawarehousing as a service-dienst.
Deezer introduceert App Studio en nieuwe api's
11/28/2012
De streaming-muziekdienst Deezer heeft onder de naam App Studio een dienst geopend waarop apps worden aangeboden die aansluiten op de mediacontent van Deezer. Ook heeft de muziekdienst zijn Open API Program voorzien van nieuwe functionaliteit.
VS waarschuwt voor 'backdoor' in Samsung-printers
11/28/2012
Bepaalde printers van Samsung, evenals door Samsung gemaakte Dell-printers, beschikken over een verborgen admin-account dat kan worden misbruikt om toegang tot het apparaat te krijgen. Daarvoor waarschuwt de Amerikaanse overheid. De logingegevens zijn niet aan te passen.
VVD en PvdA: tonen aankoopbon bij online-doorverkoop verplichten
11/28/2012
De regeringspartijen PvdA en VVD willen dat adverteerders op veiling- en verkoopsites verplicht worden serienummers en aankoopbonnen bij hun advertentie te plaatsen. De partijen denken zo de verkoop van gestolen goederen, ofwel heling, beter aan te kunnen pakken.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten