zondag 18 november 2012

Mozilla brengt simulator voor Firefox OS uit

Mozilla brengt simulator voor Firefox OS uit
11/18/2012
Mozilla heeft een eerste versie vrijgegeven van een simulator voor het Firefox OS. Deze moet binnen de Firefox-browser worden gedraaid en biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om hun applicaties voor Mozillas mobiele besturingssysteem te testen.
'Hacker kwam door verouderde cms-software Diginotar binnen'
11/18/2012
De hacker die in 2011 de systemen van de voormalige certificaatverstrekker Diginotar wist binnen te dringen, gebruikte vermoedelijk een gat in de cms-software DotNetNuke. De website van Diginotar draaide op een sterk verouderde versie van DotNetNuke.
Wetenschappers maken 'lopende bio-bot' met 3d-printer
11/18/2012
Met behulp van een 3d-printer zijn wetenschappers erin geslaagd om een biologische machine te maken die zelf kan lopen. De 7mm grote 'bio-bot' werkt met de puls van hartcellen die op een laagje polymeer zijn geplaatst. Het concept zou gebruikt kunnen worden voor screening van medicijnen.
Microsoft geeft IE10-optimalisatietips voor mobiele websites
11/18/2012
Microsoft heeft in een blogposting een aantal mogelijkheden aan webdevelopers voorgesteld om met name mobiele websites goed met Internet Explorer 10 te laten samenwerken. Momenteel worden veel mobiele sites geoptimaliseerd voor de op mobiele apparaten dominante webkit-engine, waardoor deze niet altijd correct functioneren op andere browsers.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten