vrijdag 16 november 2012

Dell kampt met inzakkende vraag naar notebooks

Dell kampt met inzakkende vraag naar notebooks
11/16/2012
Dell heeft zijn omzet van de 'desktop en mobility-tak' met 19 procent zien afnemen en vooral tegenvallende notebookverkopen waren hier debet aan. De verkoop is verschoven naar goedkope modellen, waar Dell zich met zijn strategie juist niet op richt.
Update Lytro-camera voegt perspectiefverschuiving toe
11/16/2012
Lytro brengt op 4 december een update uit voor zijn Lytro-light-field-camera, waarmee het mogelijk is om de kijkhoek bij een genomen foto naderhand licht te wijzigen, zodat een ander perspectief verkregen wordt. Ook kunnen dan grafische filters gebruikt worden.
Nederlander staat in VS terecht voor hacken van mmorpg
11/16/2012
Een 24-jarige Nederlander moet zich tegenover de Amerikaanse rechter verantwoorden voor het kraken van de servers van Outwar, een gratis mmorpg. De kraak van de Nederlander en een onbekend aantal samenzweerders zou het bedrijf achter de game 100.000 dollar hebben gekost.
Onderzoekers zetten Samsungs Exynos 5-socs in voor supercomputer
11/16/2012
Medewerkers van het Mont-Blanc project, een project van het Barcelona Supercomputing Center, willen een supercomputer bouwen die met Exynos 5-socs werkt. De ARM-processors moeten als onderzoeksplatform voor energiezuinige supercomputers dienen.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten