zaterdag 17 november 2012

Gerucht: Microsoft vindt Windows 8-vraag tegenvallen en legt schuld bij pc-maker

Gerucht: Microsoft vindt Windows 8-vraag tegenvallen en legt schuld bij pc-maker
11/17/2012
De verkoop van pc's met daarop Windows 8 ligt ver beneden de verwachtingen van Microsoft, stelt een bron binnen het bedrijf volgens een bekende Microsoft-watcher. Het bedrijf zou de schuld echter bij de makers van pc's leggen, die met tegenvallende ontwerpen zouden zijn gekomen.
Rechter VS vindt Googles privacyboete van $22,5 miljoen hoog genoeg
11/17/2012
De boete die Google moet betalen in de privacyzaak van Apples Safari-browser van 22,5 miljoen dollar is terecht, vonniste een rechter in de VS. Consumentenorganisatie ConsumerWatchDog stelde een boete van minstens 3 miljard dollar en het opbreken van Google voor.
Anonymous claimt databases en honderden Israëlische sites getroffen te hebben
11/17/2012
De los-vaste activistenbeweging Anonymous claimt meer dan 600 Israëlische websites offline of gedefaced te hebben. Ook zouden er databases, waaronder die van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, verwijderd zijn en zouden er duizenden e-mailadressen en wachtwoorden buitgemaakt zijn.
Standaardstartpagina Opera verwees naar malware
11/16/2012
De standaardstartpagina van Opera heeft deze week een paar uur verwezen naar malware, zo heeft beveiligingsbedrijf Bitdefender ontdekt. Wie de startpagina van Opera niet heeft gewijzigd, liep daarom het risico met de banking-malware Zeus te worden geïnfecteerd.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten