vrijdag 30 november 2012

Nieuw platform stelt downloadheffing bovenop internetabonnement voor

Nieuw platform stelt downloadheffing bovenop internetabonnement voor
11/29/2012
Een aantal Nederlandse en Franse consumentenorganisaties en artiestenvakbonden hebben zich verenigd in het 3C-DA-platform en voorstellen op tafel gelegd om het auteursrecht in Europa vergaand te hervormen. Downloaden moet legaal worden in ruil voor een downloadheffing.
Imagination kondigt ray tracing-hardware aan
11/29/2012
Imagination, bekend van de PowerVR-gpu die in veel mobiele apparaten te vinden is, heeft een ray tracing unit aangekondigd voor de hardwarematige acceleratie van ray tracing. Het bedrijf ontwikkeld ook plug-ins voor verschillende 3d-pakketten die de rtu kunnen aanspreken.
'Overheid negeerde aanwijzing dat Diginotar verouderde software draaide'
11/29/2012
De overheid had een half jaar voor de hack van Diginotar kunnen weten dat het bedrijf software draaide met de nodige kwetsbaarheden. Govcert kreeg een melding over een lek in de software, maar wist niet hoe afhankelijk de overheid was van de beveiligingscertificaten van Diginotar.
'Internetverbindingen met Syrië zijn verbroken'
11/29/2012
In het door een burgeroorlog verscheurde Syrië zijn sinds donderdagochtend vrijwel alle internationale internetverbindingen verbroken. Ook telefoonverbindingen met het land zouden niet langer werken. Dat meldt onderzoeksbedrijf Renesys.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten