zaterdag 17 november 2012

Hackers hadden toegang tot FreeBSD-infrastructuur

Hackers hadden toegang tot FreeBSD-infrastructuur
11/17/2012
Hackers hebben vanaf september toegang gehad tot de infrastructuur van het FreeBSD-project door het lekken van een ssh-sleutel, zo is afgelopen week ontdekt. Twee machines voor de distributie van FreeBSD-packages van derde partijen zijn getroffen.
Wordpress gaat betaling in Bitcoins toestaan
11/17/2012
Blog-platform WordPress gaat de aanschaf van upgrades via de betaling in Bitcoins accepteren. De online valuta, die de afgelopen tijden kampte met veel slechte publiciteit, onder andere door koersval, heeft hiermee een flinke duw in de rug gekregen.
'Google overweegt eigen mobiele dienst uit te rollen'
11/17/2012
Google voert in de VS gesprekken met Dish Networks om mobiel internet aan te gaan bieden, zeggen bronnen van de Wall Street Journal. Dish Networks wil een omvangrijk netwerk van mobiel en vast internet bouwen en Google zou de concurrentie met bestaande aanbieders willen aangaan.
Asus gaat Android 4.2 voor de Transformer Pad Prime uitbrengen
11/17/2012
Asus heeft bevestigd dat de Transformer Pad Prime-tablet een update krijgt naar Android 4.2. Daarmee is de fabrikant, naast Google, een van de eerste fabrikanten die iets zegt over bestaande apparaten die een update krijgen naar de nieuwe versie van het mobiele OS.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten