zondag 25 november 2012

IETF maakt van HTTP Strict Transport Security-protocol een webstandaard

IETF maakt van HTTP Strict Transport Security-protocol een webstandaard
11/25/2012
De Internet Engineering Task Force heeft het HTTP Strict Transport Security-protocol tot webstandaard verheven. Het hsts-protocol, een mechanisme dat de betrouwbaarheid van versleutelde ssl-verbindingen moet verbeteren, wordt echter nog weinig toegepast.
Implantaat 'projecteert' woorden op retina van blinden
11/25/2012
Het bedrijf Second Sight is er met behulp van een implantaat in geslaagd om blinde mensen woorden te laten lezen. De letters werden door middel van elektrische stimulatie direct op de retina 'geprojecteerd'. Het gaat nog om een vroege versie van de technologie.
Mojang port Minecraft naar Raspberry Pi
11/25/2012
De Raspberry Pi Foundation heeft aangekondigd dat de Pocket-versie van Minecraft door Mojang is geport naar de Raspberry Pi-minicomputer. De zogeheten Minecraft: Pi Edition biedt ondersteuning voor diverse programmeertalen waardoor de gameplay en spelwerelden zijn te manipuleren.
Sapphire voorziet Edge VS-nettops van AMD Trinity-apu
11/25/2012
Sapphire heeft twee nieuwe nettops aan zijn assortiment toegevoegd. De Edge VS Series bevat een model dat is uitgerust met een dualcore AMD-apu uit de Trinity-serie, terwijl een duurder model voorzien is van een quadcore Trinity-apu.

telefoon toestel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten