donderdag 15 november 2012

Android 4.1-firmware voor Samsung Galaxy S II duikt op

Android 4.1-firmware voor Samsung Galaxy S II duikt op
11/16/2012
Er is een firmware online gezet van Android 4.1 voor Samsungs voormalige vlaggenschip Galaxy S II. De smartphone krijgt met de update veel features die voorheen voorbehouden waren aan zijn opvolger Galaxy S III.
Intelligente robotvis kan met echte vis interactie aangaan
11/15/2012
Wetenschappers hebben een robotvis ontwikkeld die in staat is om zelfstandig met een levend exemplaar bepaalde gedragingen te vertonen en zijn gedrag aan te passen. Het aangaan van interactie met dieren via robots kan een uitkomst zijn voor gedragsstudies en natuurbehoud.
'Dropbox is relatief traag door grote fysieke afstand Amazon-servers'
11/15/2012
De populaire cloudopslagdienst Dropbox zou voor Europese gebruikers een relatief slechte performance bieden doordat het bedrijf de data uitsluitend opslaat op servers van Amazon die aan de westkust van de VS zijn geplaatst. Dat concluderen onderzoekers van de Universiteit van Twente.
Roadmap toont nieuwe versie Windows Embedded Handheld
11/15/2012
Microsoft heeft een roadmap vrijgegeven waarop Windows Embeded Handheld 8 is te zien. Deze nog onaangekondigde editie in de Embedded-lijn is waarschijnlijk gebaseerd op code van Windows Phone 8. Er komen ook Embedded-versies die gebaseerd zijn op Windows 8.

telefoon toestel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten