woensdag 28 november 2012

Onderzoeker: ontsleutelplicht is in sommige gevallen nuttig

Onderzoeker: ontsleutelplicht is in sommige gevallen nuttig
11/28/2012
Hoogleraar Bert-Jaap Koops, die in opdracht van de overheid onderzoek deed naar de juridische haalbaarheid van een 'ontsleutelplicht', denkt dat deze in sommige gevallen nuttig kan zijn. Wel zet hij zijn vraagtekens bij het gebruik van een ontsleutelplicht bij terrorismeverdachten.
MSI brengt zijn eerste mobiele workstation uit
11/28/2012
MSI brengt in december zijn eerste mobiele workstation uit. Het gaat om een variant van de GT60-gamingnotebook van het bedrijf. De GT60 Workstation is met een mobiele Nvidia Quadro-kaart en Intel Core i7-quadcore uitgerust.
Fujitsu komt met online dienst voor meten welzijn huisdieren
11/28/2012
Fujitsu heeft een online dienst geïntroduceerd om het welzijn van huisdieren op afstand in de gaten te houden. De dienst heet Wandant en maakt gebruik van een sensordoosje om de nek van het huisdier dat onder meer voorzien is van een 3d-accelerometer en van temperatuursensoren.
Apple wint bodemprocedure tegen Samsung over fotoscrollpatent
11/28/2012
Apple heeft de bodemprocedure bij de Haagse rechtbank tegen Samsung over inbreuk op het fotoscrollpatent woensdag gewonnen. Volgens de rechtbank maakte Samsung echter alleen patentinbreuk met Galaxy-toestellen die draaien op Android 2.2.1 tot 3.0 zónder update.

telefoon inleveren mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten