vrijdag 23 november 2012

TSMC zou bouw fabriek in New York overwegen

TSMC zou bouw fabriek in New York overwegen
11/23/2012
's Werelds grootste chipfabrikant TSMC zou in gesprekken verwikkeld zijn om in de Amerikaanse staat New York een chipfabriek te bouwen. Het zou gaan om een fab voor de commerciële productie van chips die uit 450mm-wafers gesneden zouden worden.
'Bedrijven onvoldoende voorbereid op digitale dreigingen'
11/23/2012
Bedrijven zijn onvoldoende voorbereid op digitale dreigingen. Dat zegt Wil van Gemert, de directeur cyber-security bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, in een interview met Tweakers. Medewerkers weten niet hoe ze met incidenten moeten omgaan.
Sharp laat stofzuigerrobot via smartphone besturen
11/23/2012
Sharp heeft een applicatie voor de smartphone geïntroduceerd waarmee het mogelijk is om een stofzuiger te bedienen. Met de smartphone kan een robotstofzuiger op afstand instructies worden gegeven, zelfs terwijl de gebruiker niet thuis is.
Gnome krijgt klassieke modus met taakbalk
11/23/2012
Gnome krijgt officiële shell-extensies die het mogelijk maken om oude, bekende elementen zoals de taakbalk terug te brengen. De extensies zijn bedoeld voor gebruikers die niet blij zijn met de nieuwe interface van versie 3 van de grafische gebruikersinterface.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten