dinsdag 20 november 2012

UT ontvangt miljoen euro subsidie voor onderzoek naar 'evoluerende computers'

UT ontvangt miljoen euro subsidie voor onderzoek naar 'evoluerende computers'
11/19/2012
Onderzoekers van de onderzoeksinstituten CTIT en MESA+ van de Universiteit Twente hebben een Europese subsidie van 2,9 miljoen euro gekregen voor fundamenteel onderzoek. Een bedrag van één miljoen euro is uitgetrokken voor research naar 'evoluerende computers' waarbij gebruikgemaakt wordt van nanotechnologie.
Speciale editie Assassins Creed III door diefstal niet leverbaar
11/19/2012
Een speciale editie van Assassins Creed III voor de pc is niet leverbaar, omdat een vrachtwagen met daarin alle pc-exemplaren van de game is gestolen. De normale edities zijn op tijd verkrijgbaar, maar de zogenoemde Join or Die-editie zal niet leverbaar zijn.
AuthenTec verkoopt embedded-securitydivisie voor 48 miljoen dollar
11/19/2012
AuthenTec heeft zijn 'Embedded Security Solutions'-divisie verkocht aan Inside Secure voor 48 miljoen dollar. De verkoop houdt misschien verband met het overnamebod dat Apple in juli dit jaar op het beveiligingsbedrijf heeft uitgebracht.
GfK: gameverkoop op fysieke media vertoont lichte stijging
11/19/2012
In tegenstelling tot opnieuw dalende film- en muziekverkopen op fysieke media, heeft de verkoop van games in het derde kwartaal een lichte stijging laten zien, zo meldt onderzoeksbureau GfK. Verder stagneert de losse verkoop van betaalde muziekdownloads.

telefoontje verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten