woensdag 28 november 2012

OCZ introduceert Vector-ssd's

OCZ introduceert Vector-ssd's
11/27/2012
Hardwarefabrikant OCZ heeft zijn nieuwste solid state drive aangekondigd. De Vector-serie ssd's maken gebruik van OCZ's nieuwste Barefoot 3-controller en zou de Vertex 4 van zijn plek als snelste ssd van het bedrijf moeten verstoten.
Apple: verkoop nieuwe 21,5"-iMac start 30 november
11/27/2012
Apple start de verkoop van de nieuwe generatie 21,5-iMac's op 30 november. Daarmee zijn geruchten over uitstel naar het rijk der fabelen verwezen en komt Apple de belofte dat de systemen in november verschijnen nipt na. De 27-iMac komt in december.
Infotainmentsysteem van Chevrolet krijgt koppeling met Siri-spraakbesturing
11/27/2012
General Motors gaat het Chevrolet MyLink-infotainmentsysteem, dat in een aantal Chevrolet-modellen is geïntegreerd, laten samenwerken met de Siri-spraakbesturing die op iPhones met iOS 6 is te vinden. Volgens GM maakt de spraakbesturing het autorijden veiliger.
Eerste schreden Magic Lantern-hack voor EOS M-camera gezet
11/27/2012
Volgens de ontwikkelaars van Magic Lantern voor EOS-dslr's is die camerahack ook mogelijk op de nieuwe EOS M, Canons eerste compacte systeemcamera. Hoewel een volledige Magic Lantern-versie nog even op zich zal laten wachten, zijn de eerste schreden inmiddels gezet.

mobiel verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten