woensdag 14 november 2012

Google voegt Voice Search toe aan Google TV-platform

Google voegt Voice Search toe aan Google TV-platform
11/14/2012
Google heeft een vernieuwde versie van zijn Google TV-platform aangekondigd. Volgens de zoekgigant zorgt de toevoeging van spraakherkenning via Voice Search voor een eenvoudiger bediening. Ook nieuw is de PrimeTime-app die een beter inzicht zou geven in tv-programma's en speelfilms.
Vuzix komt in 2013 met concurrent voor Google Project Glass
11/14/2012
Vuzix heeft onder de naam Smart Glasses M100 een 'handsfree' smartphone-display aangekondigd. De M100, die raakvlakken vertoont met de augmented reality-bril Google Glass, communiceert via wifi of bluetooth met de smartphone en beschikt over een camera.
WSJ: Samsung-telefoons met buigbaar scherm komen binnenkort
11/14/2012
Er komen in de eerste helft van 2013 telefoons van Samsung met buigbaar amoled-scherm op de markt. Dat claimt de zakenkrant The Wall Street Journal. Telefoons met buigbare schermen zijn al jaren in ontwikkeling, maar waren eerder niet klaar voor massaproductie.
'Intel en Qualcomm gaan 378 miljoen dollar investeren in Sharp'
11/14/2012
Volgens een gerucht zouden Intel en Qualcomm overwegen om samen in totaal 378 miljoen dollar te investeren in het noodlijdende Sharp. Het Japanse elektronicaconcern voert tegelijkertijd ook nog onderhandelingen met Foxconn over een investering.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten