zaterdag 30 maart 2013

Amazon koopt sociaal netwerk voor boekenlezers

Amazon koopt sociaal netwerk voor boekenlezers
03/29/2013
Amazon heeft de grote sociale-netwerksite voor boekenlezers Goodreads overgenomen. Wat Amazon voor de site heeft betaald, is niet bekend. Goodreads zal als zelfstandige site blijven bestaan en krijgt bovendien ondersteuning voor de Kindle.
Microsoft verlaagt resolutie-eisen Windows 8-tablets voor komst 7"-modellen
03/29/2013
Microsoft staat fabrikanten toe om systemen met een schermresolutie van 1024x768 pixels te produceren, waar voorheen minimaal 1366x768 was vereist. De stap is waarschijnlijk ingegeven door de komst van 7-tablets met Windows 8. Bij de lagere resolutie wordt Snap uitgeschakeld.
Creative Assembly kondigt moba-game Total War: Arena aan
03/29/2013
Creative Assembly heeft de gratis speelbare multiplayer online battle arena-game Total War: Arena aangekondigd. Wanneer de game verschijnt, is niet bekend en voor welke platformen het gemaakt wordt, evenmin. Geïnteresseerden kunnen zich opgegeven voor een bètatest.
KPN onderzoekt mogelijkheid 4g-abo als vervanger van vast internet in huis
03/29/2013
KPN overweegt om abonnementen met 4g aan te bieden voor thuisinternet. Dat zou moeten gebeuren in buitengebieden, waar geen koper- of glasvezelkabels liggen. Nu zijn mensen in buitengebieden veelal aangewezen op 3g of satellietinternet. Er is nog geen knoop doorgehakt.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten