vrijdag 1 maart 2013

HTC brengt Sense 5 naar oudere toestellen

HTC brengt Sense 5 naar oudere toestellen
02/28/2013
HTC introduceerde zijn Sense 5-schil bij de introductie van de HTC One, maar het bedrijf heeft bevestigd dat de vijfde versie van de software ook naar toestellen van de vorige generatie komt. Wanneer de update uitkomt en welke functies er precies inzitten is nog onbekend.
I-Cubed kondigt 4k-upscaletechnologie voor projectors aan
02/28/2013
Het Japanse I-Cubed Research Center heeft nieuwe technologie voor projectors aangekondigd om full-hd-content op te schalen naar de ultra-hd-resolutie, ook wel bekend als 4k. De ISVC-technologie zal in licentie aangeboden worden aan elektronicafabrikanten.
EA gaat elk spel van microtransacties voorzien
02/28/2013
Electronic Arts heeft aangekondigd dat het bedrijf betaling via microtransacties gaat toevoegen aan elk spel dat in de toekomst voor de pc en console uitkomt. Alle games worden gratis speelbaar, waarbij de microtransacties voor de inkomsten zorgen.
Ubisoft onthult Assassin's Creed IV: Black Flag
02/28/2013
De Franse uitgever Ubisoft heeft Assassin's Creed IV: Black Flag onthuld. Nadat eerder deze week al details over het spel uitlekten publiceerde de uitgever zelf het officiƫle packshot. Meer informatie over de nieuwe Assassin's Creed volgt maandag 4 maart.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten