zondag 17 maart 2013

'SimCity online-drm laat users andermans stad slopen'

'SimCity online-drm laat users andermans stad slopen'
03/17/2013
Het lijkt mogelijk te zijn om in SimCity andermans stad aan te passen, zo blijkt uit een video die online is verschenen. Normaliter is het alleen mogelijk om steden van andere spelers te bekijken, maar een aanpassing van delen van de code maakt aanpassingen mogelijk.
Britse regering wil voorkeursbehandeling geven aan opensource-software
03/17/2013
De Britse regering heeft richtlijnen opgesteld voor het selecteren van software binnen de overheid. Daarin spreekt het de voorkeur uit voor opensource-software. Propriƫtaire software zou uitsluitend in specifieke omstandigheden gebruikt moeten worden.
Microsoft gaat tot medio 2014 updates uitbrengen voor Windows Phone 7.8 en 8
03/17/2013
Microsoft heeft aangegeven dat gebruikers van Windows Phone-toestellen met de versies 7.8 en 8 nog ongeveer anderhalf jaar aan ondersteuning mogen verwachten. Het bedrijf lijkt de ondersteuning voor mobiele besturingssystemen op 18 maanden te hebben vastgesteld.
Kinect for Windows-sdk krijgt handherkenning en 3d-modelering
03/17/2013
Microsoft zal maandag een update voor de Kinect for Windows-sdk uitbrengen die het developers mogelijk maakt om handherkenning toe te passen in software. Daarnaast kunnen er volgens de softwaregigant ook 3d-modelleringstechnieken worden gebouwd met de vernieuwde sdk.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten