zaterdag 30 maart 2013

Belgische moonwalksite in 2009 misbruikt voor grote internetaanval op Zuid-Korea

Belgische moonwalksite in 2009 misbruikt voor grote internetaanval op Zuid-Korea
03/30/2013
Een grootscheepse aanval die in 2009 voor traag internet en haperende sites in Zuid-Korea zorgde, werd vanuit Noord-Korea uitgevoerd en maakte deels gebruik van pc's die vanaf een Belgische site besmet werden. Een populaire site voor moonwalkfilmpjes serveerde zijn bezoekers malware.
Dierenpartij Groningen wil stadswifi weren wegens straling
03/30/2013
De Partij voor de Dieren in Groningen wil voorkomen dat er in die stad een grootschalig wifinetwerk wordt aangelegd, zoals onlangs aangekondigd door het bedrijf Bullseye Wifi. De partij wijst daarbij op mogelijk schadelijke gevolgen van straling. De uitrol zou in strijd met een APV zijn.
Dorifel-virus verspreidt zich via Facebook Chat
03/30/2013
De Dorifel-cryptomalware zou zich via de chatfunctie van Facebook verspreiden. Gebruikers krijgen een link voorgeschoteld onder het voorwendsel dat ze foto's te zien krijgen. De link leidt echter naar een pagina die de malware installeert, waarna de link wordt doorgestuurd naar vrienden.
Roadmap met BlackBerry 10-tablet verschijnt online
03/30/2013
Er is een roadmap online verschenen die een nog onaangekondigde tablet met BlackBerry 10 toont. Het apparaat moet volgens de roadmap in het derde kwartaal verschijnen, maar verdere details zijn nog niet bekend. Onbekend is ook of de roadmap echt is.

mobiele telefoon verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten