dinsdag 12 maart 2013

Lenovo-ceo: overname BlackBerry kan goede zet zijn

Lenovo-ceo: overname BlackBerry kan goede zet zijn
03/12/2013
In een interview met de Franse krant Les Echos heeft Yang Yuanqing, ceo van Lenovo, gezegd dat het overnemen van BlackBerry een zinvolle zet voor het bedrijf kan zijn. In reactie op het nieuws steeg de waarde van het aandeel BlackBerry op de beurs met 14 procent.
Ron Gilbert verlaat Double Fine Productions
03/12/2013
Ron Gilbert gaat Double Fine Productions verlaten, maakt hij via zijn website bekend. Hij werkte sinds 2010 bij het bedrijf van zijn oude makker Tim Schafer. De twee kennen elkaar van LucasArts, waar ze samenwerkten aan klassiekers als The Secret of Monkey Island.
Samsung toont vage foto Galaxy S 4 - update
03/12/2013
Samsung heeft op zijn Amerikaanse Twitter-account een vage foto van de Galaxy S 4 geplaatst. Het getoonde toestel heeft ronde hoeken, een metalen rand en lijkt op het toestel dat maandag op foto's van een Chinees forum te zien was.
Microsoft zet Flash aan in Internet Explorer 10 in 'Modern UI'
03/12/2013
Microsoft heeft laten weten dat het dinsdag middels een update Flash zal activeren in Internet Explorer 10 voor de 'Modern UI'. Daarmee zullen Windows RT-apparaten nu ook Flash kunnen afspelen in de browser. De desktopversie van IE kon wel Flash afspelen.

telefoon inleveren mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten