donderdag 7 maart 2013

FreeBSD-ontwikkelaar werkt aan uefi-ondersteuning

FreeBSD-ontwikkelaar werkt aan uefi-ondersteuning
03/06/2013
De FreeBSD Foundation heeft een developer de opdracht gegeven om het besturingssysteem compatibel te maken met computers die zijn uitgerust met een uefi. Er zijn echter nog geen concrete plannen om binnen FreeBSD secure boot te gaan ondersteunen.
Vermoedelijke screenshots van interface Galaxy S IV duiken op
03/06/2013
Er zijn afbeeldingen online verschenen die de vermoedelijke interface van de Galaxy S IV van Samsung tonen. Het nog onaangekondigde toestel krijgt een iets aangepaste interface ten opzichte van de voorgaande versie, de Galaxy S III.
Kabinet gaat subsidie op zonnepanelen niet opnieuw invoeren
03/06/2013
Uit beantwoording op door de PvdA ingediende Kamervragen blijkt dat het kabinet niet van plan is om opnieuw subsidie te geven op zonnepanelen. De regeling werd in 2012 afgeschaft en volgens de regering functioneert de markt voor zonnepanelen goed en hoeft niet ingegrepen te worden.
DICE wil Frostbite 2-engine geschikt maken voor Oculus Rift
03/06/2013
DICE is aan het kijken of het de Frostbite 2-engine, waarop Battlefield 4 en Dragon Age 3 zullen gaan draaien, compatibel kan maken met de virtual reality-headset Oculus Rift. De VR-bril was een groot succes op Kickstarter en zal waarschijnlijk in mei beschikbaar komen.

mobiele telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten