vrijdag 15 maart 2013

Onderzoeker ontwerpt aanval op cryptografisch rc4-algoritme

Onderzoeker ontwerpt aanval op cryptografisch rc4-algoritme
03/15/2013
Een onderzoeker van de TU Eindhoven heeft een praktische aanval voor het encryptiealgoritme rc4 opgezet. Dat het algoritme niet geheel veilig is, was al bekend, maar praktische aanvallen waren nog niet voorhanden. Toch zijn er nog de nodige beperkingen.
Samsung komt in augustus met high-end Tizen-smartphone
03/15/2013
Samsung is van plan om in augustus of september een high-end smartphone die Tizen draait uit te brengen. Het opensource-besturingssysteem wordt gezien als opvolger van MeeGo, waaraan Samsung onderdelen van het eigen Bada-besturingssysteem heeft toegevoegd.
Apple lost ventilatorlawaai MacBook Retina's op met smc-update
03/15/2013
Apple heeft een firmware-update voor de Retina-modellen van de MacBook Pro uitgebracht. De update zou het probleem oplossen waarbij de ventilators op maximale snelheid gaan draaien terwijl de cpu nauwelijks belast wordt en er geen temperatuurstijging plaatsvindt.
Ook tweede Kickstarter-rpg InXile haalt miljoenen op
03/15/2013
InXile Entertainment, de studio achter het nog in ontwikkeling zijnde Wasteland 2, heeft ook met zijn tweede Kickstarter-project een flink bedrag opgehaald. Inmiddels is al ruim 2,6 miljoen dollar toegezegd en de inzameling loopt nog drie weken door.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten