zaterdag 23 maart 2013

Belgische politie haalt besloten filesharingfora offline

Belgische politie haalt besloten filesharingfora offline
03/22/2013
De Belgische federale politie heeft na drie jaar onderzoek twee besloten downloadfora offline gehaald. Op de fora deelden gebruikers links naar auteursrechtelijk beschermde bestanden. Een 40-jarige Belg werd gearresteerd, maar is weer op vrije voeten.
Robotslang grijpt zich automatisch vast
03/22/2013
Onderzoekers van het Biorobotics Laboratory van de Carnegie Mellon-universiteit in Amerika hebben een robotslang ontwikkeld die zich volautomatisch om objecten, zoals een lantaarnpaal of boomtak, kan wikkelen als de slang ernaartoe wordt gegooid.
Blizzard komt dit jaar met free-to-play kaartspel
03/22/2013
Blizzard heeft tijdens de Penny Arcade Expo in Boston het kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft aangekondigd. Het spel kan gratis worden gespeeld; voor extra kaarten moet worden betaald. Nog dit jaar moet de game verschijnen voor Windows, OS X en de iPad.
Thermaltake brengt Urban S31 met en zonder venster uit - update
03/22/2013
Thermaltake heeft een nieuwe behuizing in de Urban-serie uitgebracht. De S31 biedt wat meer ruimte dan de eerder uitgebrachte Urban S21. Ook beschikt de S31 over een externe dock voor harde schijven en twee extra externe usb-poorten ten opzichte van de S21.

toestel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten