woensdag 13 maart 2013

EU helpt consumenten bij geschil met webwinkel

EU helpt consumenten bij geschil met webwinkel
03/12/2013
De Europese Unie heeft regels aangenomen waarmee consumenten die een geschil met een fysieke winkel of webwinkel hebben, een snelle oplossing moeten krijgen. Bij een dispuut doet een speciaal daartoe in te stellen orgaan binnen 90 dagen uitspraak.
Intels Centrino viert tiende verjaardag
03/12/2013
Het is dinsdag precies tien jaar geleden dat Intel voor het eerst zijn Centrino-platform aankondigde. Het platform begon als een combinatie van chipset, processor en draadloze-netwerkkaart voor laptops, maar inmiddels is Centrino een merknaam voor wifi-producten.
Onderzoekers ontwikkelen circuits met 'slim' zelfhelend vermogen
03/12/2013
Onderzoekers van het California Institute of Technology hebben technologie ontwikkeld waarmee elektronische circuits zichzelf herstellen na schade. Aan de hand van sensors en regelektronica op de chip, en de gewenste output vindt het systeem zelf een work-around.
Hackers zetten Swiftkey om in keylogger voor Android
03/12/2013
Een ontwikkelaar heeft laten zien hoe de applicatie Swiftkey in een keylogger is om te zetten. De Android-app is een van de populairste third party-toetsenborden voor Googles mobiele OS, zodat gebruikers die onofficiƫle versies van de software draaien, risico lopen.

telefoontje verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten