dinsdag 12 maart 2013

BitTorrent opent p2p-streamingdienst Live voor grote publiek

BitTorrent opent p2p-streamingdienst Live voor grote publiek
03/12/2013
De ontwikkelaars achter het BitTorrent-protocol hebben een eerste openbare versie vrijgegeven van hun streamingsoftware die werkt op basis van peer-to-peer. De dienst, BitTorrent Live, is bedoeld voor gebruikers die een eigen online videostream op willen zetten.
Google 'negeert' Windows Phone bij redesign Gmail
03/12/2013
Google heeft het design van de mobiele versie van Gmail aangepast waarbij onder andere de zoekfunctie is verbeterd en er integratie is met de agenda-dienst. De internetgigant lijkt Windows Phone echter te hebben uitgesloten: die gebruikers krijgen een oude interface te zien.
Intel geeft Android ondersteuning voor uefi
03/12/2013
Intel heeft een aangepaste versie van Android ontwikkeld waarbij ondersteuning voor uefi is ingebouwd. Daardoor kan de software geïnstalleerd worden op relatief nieuwe computers. Oudere X86-versies van Android werkten al wel met bios.
Call of Duty: Black Ops II krijgt microtransacties
03/12/2013
Activision kondigt aan dat op 13 maart een title update verschijnt voor de Xbox 360-versie van CoD: Black Ops II. De uitgever introduceert daarmee een systeem van microtransacties, waarin spelers voorwerpen kunnen kopen die geen invloed hebben op de gameplay.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten