woensdag 20 maart 2013

Netwerken van Koreaanse banken en tv-stations lamgelegd

Netwerken van Koreaanse banken en tv-stations lamgelegd
03/20/2013
In Zuid-Korea zijn netwerken van banken en tv-stations platgelegd, naar alle waarschijnlijkheid door een internetaanval. Ook een telecombedrijf kampt met netwerkproblemen. Het land onderzoekt of Noord-Korea betrokken is bij een eventuele aanval.
VS onderzoekt mogelijke betrokkenheid Microsoft bij omkopingszaak
03/19/2013
Microsoft wordt verdacht van het omkopen van overheidsfunctionarissen in verscheidene landen en wordt daarom onderzocht door het Amerikaanse ministerie van justitie. De beschuldigingen zijn afkomstig van een oud-topman die werkzaam was in China.
Google koopt 'weboptimizer' Talaria
03/19/2013
Google heeft het bedrijf Talaria overgenomen. Deze firma hield zich bezig met het sneller laten draaien van webdiensten door code te optimaliseren voor het onderliggende platform. Met de overname wil Google de clouddiensten die het aanbiedt gaan uitbreiden.
WSJ: uitstel HTC One doordat leveranciers voorrang geven aan andere bedrijven
03/19/2013
Topmensen binnen HTC hebben aan The Wall Street Journal verteld dat de release van het Android-topmodel One is uitgesteld wegens een tekort aan onderdelen, iets dat al in geruchten werd gemeld. De oorzaak zou zijn dat leveranciers het bedrijf op een zijspoor hebben gezet.

mobiel inleveren telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten