maandag 18 maart 2013

Google maakt Flight Search beschikbaar in Nederland

Google maakt Flight Search beschikbaar in Nederland
03/18/2013
Google heeft zijn zoekmachine Flight Search beschikbaar gemaakt in Nederland. Met de dienst kunnen gebruikers zoeken naar vluchten en ook meteen tickets boeken bij een vliegmaatschappij. De dienst was aanvankelijk alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.
Hacker iPad-gegevens krijgt 41 maanden cel
03/18/2013
De hacker die gegevens stal van meer dan honderdduizend iPad-eigenaren is door de rechter veroordeeld tot 41 maanden celstraf. Hij stal in 2010 met een collega de gegevens door een beveiligingslek op de servers van de Amerikaanse telecomprovider AT&T.
Minister laat studenten overheidssites 'hacken'
03/18/2013
Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken heeft tijdens een werkbezoek aan de Academie voor ICT en Media aan de Haagse Hogeschool studenten twee overheidssites laten 'hacken'. Volgens Plasterk zijn studenten nuttig bij het opsporen van kwetsbaarheden in overheidssites.
Netgear geeft nieuwe ReadyNAS-modellen snellere cpu's en meer ram
03/18/2013
Netgear heeft zijn ReadyNAS-lijn vernieuwd. De opslagsystemen hebben snellere cpu's en meer werkgeheugen gekregen, en zijn voorzien van usb 3.0-aansluitingen. Daarnaast heeft Netgear het ReadyNAS OS flink aangepast. Zo gebruikt versie 6 het btrfs-bestandssysteem.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten