zondag 31 maart 2013

'Facebook introduceert begin april eigen Android-versie op HTC-telefoon'

'Facebook introduceert begin april eigen Android-versie op HTC-telefoon'
03/29/2013
Facebook komt naar verluidt met een aangepaste versie van Android op een HTC-telefoon waarbij de diensten en de functionaliteit van het sociale network in het OS geïntegreerd zijn. Facebook zou het OS op 4 april op een evenement onder de naam 'Come See Our Home On Android' introduceren.
KPN denkt na over uitzetten 3g-netwerk op lange termijn
03/28/2013
KPN denkt erover om op lange termijn niet het 2g-netwerk, maar juist het 3g-netwerk uit te zetten. Dat zegt de projectleider 4g van KPN aan Tweakers. Volgens KPN wordt 2g juist meer gebruikt voor zaken als m2m-communicatie. Er is nog geen beslissing gevallen.
EK past koelblok aan voor 'naakte' processors
03/28/2013
Waterkoelerfabrikant EK Water Blocks heeft een mounting-kit uitgebracht waarmee koelblokken op processors gemonteerd kunnen worden waarop geen heatspreader zit. Het koelblok kan zo direct contact maken met het silicium voor betere koeling.
Volgende Mass Effect en Dragon Age gebaseerd op Frostbite 3
03/28/2013
Bij monde van Aaryn Flynn, directeur van de studio's in het Canadese Edmonton en Montreal, maakt Electronic Arts bekend dat Frostbite 3, de engine die gebruikt wordt voor Battlefield 4, ook als ondergrond zal dienen voor de volgende Mass Effect-game en voor Dragon Age 3: Inquisition

mobiele telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten