vrijdag 29 maart 2013

Google wil gps-weerdata gebruiken om camera-app optimaal in te stellen

Google wil gps-weerdata gebruiken om camera-app optimaal in te stellen
03/29/2013
Google heeft een manier bedacht hoe met behulp weergegevens de beeldkwaliteit van camera's op mobiele apparatuur automatisch kan verbeteren. In een patent beschrijft Google hoe het hiervoor de gps-functionaliteit in mobiele apparatuur wil gebruiken.
Wetenschappers bouwen cellulaire dna-computers
03/29/2013
Onderzoekers hebben biologische bouwstenen ontwikkeld die de functie van een een biologische transistor kunnen vervullen. Met de eiwitten kan genetische informatie selectief worden gekopieerd op basis van boleaanse logica. Biologische computers zouden dankzij de transistors mogelijk worden.
Ipv6-verkeer op internetknooppunt AMS-IX neemt weer af
03/29/2013
Het volume aan ipv6-verkeer dat over het Amsterdamse internetknooppunt AMS-IX vloeit, is de afgelopen maand afgenomen tot circa 4Gbps. Daar ging juist een periode van groei aan vooraf; in januari kwam het ipv6-verkeer in pieken tot ruim boven de 6Gbps uit.
Uitlevering Ouya-console is gestart
03/29/2013
De fabrikant van de 99 dollar kostende gameconsole Ouya is begonnen met het uitleveren van de apparaten aan mensen die het project via Kickstarter gesteund hebben. Mensen die het project niet hebben gesteund, maar wel een Ouya willen hebben, moeten nog tot 4 juni wachten.

mobiel inleveren telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten