zaterdag 23 maart 2013

BlackBerry werkt aan smartphones met tablet- of laptopdock

BlackBerry werkt aan smartphones met tablet- of laptopdock
03/23/2013
BlackBerry werkt aan smartphones die ook als tablet of laptop zijn te gebruiken. Volgens ceo Thorsten Heins worden er een aantal configuraties intern getest. Waarschijnlijk is het concept vergelijkbaar met apparaten zoals de Asus Padfone.
'Samsung wil Nederlandse dochter Liquavista verkopen'
03/22/2013
Samsung is van plan om zijn dochterbedrijf Liquavista, dat zich heeft gespecialiseerd in electrowetting-displaytechnologie, te verkopen aan Amazon. De prestaties van het Nederlandse dochterbedrijf zouden tegenvallen, aldus een anonieme bron van persbureau Bloomberg.
Mozilla voegt JavaScript-optimalisatiemodule toe aan Firefox-nightly
03/22/2013
Mozilla heeft de OdinMonkey-optimalisatiemodule voor JavaScript toegevoegd aan de laatste nightly build van Firefox. Volgens Mozilla kunnen de JavaScript-prestaties de prestaties van native code benaderen als developers C- of C++-code laten compileren door OdinMonkey.
Google werkt aan Chromebooks met Haswell-cpu
03/22/2013
Intel moet de nieuwe processorgeneratie die onder de codenaam Haswell bekend staat nog introduceren, maar Google werk al aan een Chromebook met de nieuwe cpu. Dat blijkt uit stukken code die voor review zijn aangeboden op de site van Coreboot.

toestel verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten