zaterdag 2 maart 2013

Hackers verkrijgen toegang tot accountdata van Evernote-gebruikers

Hackers verkrijgen toegang tot accountdata van Evernote-gebruikers
03/02/2013
Evernote, een Amerikaans bedrijf dat cloud-based notitiesoftware levert, zegt slachtoffer te zijn van een gecoördineerde hackaanval. De aanvallers zouden toegang hebben gehad tot accountdata. Uit voorzorg dienen alle gebruikers een nieuw wachtwoord te kiezen.
Apple blokkeert oudere versies van Adobe Flash in Safari
03/02/2013
Apple heeft Safari zo aangepast dat oudere versies van de Adobe Flash-speler niet meer werken. De automatische update is doorgevoerd om gebruikers te beschermen tegen recente kwetsbaarheden in de plug-in. Alleen de recentste Flash-versie staat niet op Apples zwarte lijst.
Linux-aandeel op Steam stijgt naar 2 procent
03/02/2013
Van alle Steam-accounts, draait 2,02 procent nu de Linux-client, blijkt uit de meest recente meting van Valve. Het percentage is ten opzichte van vorige maand verdubbeld en als de groei aanhoudt lijkt het OS X-aandeel in zicht te komen.
Lenovo betreedt volgend jaar West-Europese smartphonemarkt
03/02/2013
Lenovo heeft zijn plannen voor de smartphonemarkt nader toegelicht en bekendgemaakt zich te richten op de West-Europese markt. In 2014 moeten er toestellen uitkomen, waardoor het aannemelijk is dat er dan in Nederland ook Lenovo-smartphones verkrijgbaar zijn.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten