woensdag 6 maart 2013

Google Chrome Beta voor Android verbruikt minder data door compressie

Google Chrome Beta voor Android verbruikt minder data door compressie
03/06/2013
Google heeft een functie voor het comprimeren van data toegevoegd aan Chrome Beta voor Android. De functie gebruikt Googles eigen spdy-protocol om webpagina's kleiner te maken. De functie staat standaard uitgeschakeld.
Beats Electronics haalt 60 miljoen dollar op voor muziekstreamdienst
03/06/2013
Beats Electronics, onder andere bekend van de hoofdtelefoons, is van plan een streaming-muziekdienst onder de naam 'Daisy' op te zetten. Het bedrijf heeft daarvoor zestig miljoen dollar aan investeringen geworven en gesprekken gevoerd met Tim Cook, de ceo van Apple.
Square Enix legt opnieuw Deus Ex-domeinen vast
03/06/2013
Square Enix heeft domeinnamen vastgelegd die betrekking hebben op een product dat Deus Ex: The Fall lijkt te gaan heten. De uitgever legde een week geleden al domeinnamen voor Deus Ex: Human Defiance vast, al zijn die voor een film en niet voor een game.
Update Nokia Lumia's met WP8 voegt instellingen kleurweergave toe
03/06/2013
Gebruikers van Nokia Lumia-telefoons met Windows Phone 8 kunnen na een update, die vermoedelijk later dit jaar uitkomt, de kleurweergave van hun telefoon instellen. Onder meer de opties om de kleurtemperatuur en -verzadiging aan te passen staat dan in de instellingen.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten