vrijdag 1 maart 2013

Update voor BlackBerry 10 moet accuduur verbeteren

Update voor BlackBerry 10 moet accuduur verbeteren
03/01/2013
BlackBerry komt met een update voor toestellen die op het pas uitgebrachte BlackBerry 10 draaien. De nieuwe software moet er met name voor zorgen dat de accuduur verbetert. Daarnaast zouden applicaties die gebruikers op hun toestel draaien beter moeten presteren.
CBS: 12 procent van de Nederlanders slachtoffer 'computercriminaliteit'
03/01/2013
Ongeveer 12 procent van de Nederlanders van 15 jaar of ouder heeft in het afgelopen jaar te maken gehad met 'computercriminaliteit', zegt het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van zijn jaarlijkse Veiligheidsmonitor. De helft daarvan zou slachtoffer van een hack zijn geweest.
Google hoeft in Duitsland niet te betalen voor indexeren nieuwsteksten
03/01/2013
Google hoeft in Duitsland niet te betalen voor het indexeren van nieuwsberichten van bijvoorbeeld online kranten. Dat heeft het Duitse parlement bepaald. Eerder moest de internetgigant wel schikken in Belgiƫ en 'doneerde' het tientallen miljoenen euro's in Frankrijk.
Commerciële Nederlandse radiostations gaan vanaf 1 september digitaal
03/01/2013
De commerciële, landelijke radiozenders 538, Q Music, Sky Radio, SLAM!FM, Radio Veronica, 100% NL, BNR Nieuwsradio en Sublime FM gaan vanaf 1 september digitaal via dab+ uitzenden. Dat zijn de zenders vrijdag met Broadcast Partners overeengekomen.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten