zondag 10 maart 2013

Thermaltake komt met vier nieuwe processorkoelers

Thermaltake komt met vier nieuwe processorkoelers
03/08/2013
Thermaltake heeft vier nieuwe koelers in de NiC-serie geïntroduceerd. De koelers passen op alle gangbare processorsockets en hebben drie tot vijf heatpipes. De simpelste uitvoering heeft een koelvermogen van 160W, terwijl de duurste uitvoering 230W aan warmte kan afvoeren.
Google gaat royalties betalen voor vp8-videocodec
03/08/2013
Google heeft een licentieovereenkomst gesloten met de Mpeg LA-organisatie over 'essentiële' technologie in Googles vp8-compressiestandaard. Deze wordt onder meer gebruikt voor het webm-videoformaat. Google mag de technologie ook in sublicentie geven.
Commissie: 'tablet'-actie Belgische consumentenbond was misleidend
03/07/2013
Het Belgische Test-Aankoop, dat opkomt voor de belangen van consumenten, heeft zijn eigen abonnees misleid. Dat oordeelt de Belgische reclamecommissie JEP. Nieuwe abonnees zouden een gratis tablet krijgen, maar kregen een mp4-spelertje.
Lensadapter laat NEX fungeren als middenformaatcamera
03/07/2013
Fotodiox heeft een lensadapter voor middenformaatlenzen uitgebracht waarmee met behulp van een NEX-camera foto's met een uitzonderlijk hoge resolutie te maken zijn. Hiervoor is de RhinoCam-adapter voorzien van een schuifmechanisme voor de camera.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten