zaterdag 16 maart 2013

'Tv-fabrikanten gaan dit jaar 2,6 miljoen 4k-tv's leveren'

'Tv-fabrikanten gaan dit jaar 2,6 miljoen 4k-tv's leveren'
03/15/2013
Fabrikanten van televisies zullen naar verwachting 2,6 miljoen televisies gaan uitleveren die beschikken over een 4k-resolutie. Dat blijkt uit marktonderzoek van de firma DisplaySearch. Dat zou betekenen dat er aanzienlijk meer worden verkocht dan vorig jaar.
WhatsApp stapt over op jaarabonnementen voor iOS-app
03/15/2013
WhatsApp is van plan om zijn iOS-versie nog dit jaar te voorzien van abonnementen, zegt de ceo van het bedrijf in een interview. Gebruikers gaan dan jaarlijks betalen om de app te gebruiken, in plaats van alleen bij aanschaf. Bestaande gebruikers worden ontzien.
Dropbox neemt iOS-app Mailbox over
03/15/2013
Dropbox heeft Mailbox overgenomen, een maker van een e-mailapplicatie voor iOS. Vooralsnog blijft de app gewoon bestaan als een aparte dienst, maar op termijn wil Dropbox de gebruikte technologie integreren in zijn cloudopslagdienst.
Corsair presenteert 'snelste werkgeheugen ter wereld'
03/15/2013
Corsair heeft een nieuwe set werkgeheugen gepresenteerd, die volgens de fabrikant zelf de snelste ter wereld is. Het ddr3-pc24000-geheugen heeft een ddr-snelheid van 3000MHz. Om het geheugen zo snel te laten lopen moet de gebruiker over specifieke hardware beschikken.

toestel verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten