woensdag 27 maart 2013

Dutch Power Cows maken zich op voor stampede van kosmische proporties

Dutch Power Cows maken zich op voor stampede van kosmische proporties
03/27/2013
De Dutch Power Cows, het distributed-computingcollectief dat zich organiseert via Gathering of Tweakers, legt de laatste hand aan de voorbereiding voor stampede nummer 12. Dit keer wordt de rekenkracht ingezet voor Cosmology@Home, dat modellen van het universum berekent.
Nederlandse provider ontkent betrokkenheid bij aanval op Spamhaus
03/27/2013
De woordvoerder van de Nederlandse provider Cyberbunker ontkent dat de provider betrokken is een aanval op spambestrijder Spamhaus. Aanvankelijk zei de woordvoerder nog dat de provider wel degelijk achter de aanval zat. De aanval was een van de grootste ddos-aanvallen ooit.
Mozilla en Epic Games brengen Unreal 3-engine uit voor webgaming
03/27/2013
Mozilla en Epic Games hebben een speciale versie van de Unreal Engine 3 uitgebracht die is bedoeld om complexere games voor het web mee te maken. Ontwikkelaars kunnen de engine gebruiken voor webgames en deze bijvoorbeeld in de Firefox Marketplace uitbrengen.
'Veel gevoelige data op Amazon S3-opslagdienst is publiek toegankelijk'
03/27/2013
Door met een script te raden naar bestandsnamen zou het eenvoudig zijn om potentieel gevoelige data op te vragen van Amazon Simple Storage Service. Veel gebruikers van Amazon S3 zouden namelijk vergeten om hun cloudopslag in te stellen als 'privé'.

telefoon toestel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten