maandag 18 maart 2013

Mobiele-processorfabrikant ST-Ericsson stopt later dit jaar

Mobiele-processorfabrikant ST-Ericsson stopt later dit jaar
03/18/2013
ST-Ericsson, fabrikant van mobiele processors die door onder andere Samsung en Sony worden gebruikt, houdt deze zomer op te bestaan. De processors van ST-Ericsson zaten in toestellen als de Samsung Galaxy S III Mini, Galaxy Xcover 2 en Sony Xperia P.
Lenovo brengt nieuwe ThinkPad-ultrabook uit
03/18/2013
Lenovo heeft op het door Engadget georganiseerde Expand-evenement een nieuwe ultrabook gepresenteerd. De ThinkPad T431s heeft een licht gewijzigde touchpad ten opzichte van vorige ThinkPads en komt in april in de VS beschikbaar voor 949 dollar.
Nederlands voipbedrijf Nimbuzz zegt 150 miljoen gebruikers te hebben
03/15/2013
Het Nederlandse voip- en im-bedrijf Nimbuzz heeft bekendgemaakt al meer dan 150 miljoen accounts voor de dienst te hebben geregistreerd. Het platform is vooral populair in India, waar het wordt gebruikt door een kwart van degenen die toegang hebben tot mobiel internet.
Nvidia vond PlayStation 4 niet winstgevend genoeg
03/15/2013
Nvidia zou er bewust voor hebben gekozen geen hardware te leveren voor Sony's PlayStation 4. Sony zou te weinig geld overhebben voor Nvidia's gpu's. Uiteindelijk ging Sony in zee met Nvidia's concurrent AMD, die nu zowel de cpu als de gpu levert voor de PS4.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten