zaterdag 16 maart 2013

Chinese tablets met Cortex A15-soc's zijn op komst

Chinese tablets met Cortex A15-soc's zijn op komst
03/16/2013
Minstens twee Chinese fabrikanten komen met tablets met Cortex A15-soc's. De prijzen zijn nog niet bekend maar waarschijnlijk komt hiermee de mogelijkheid dichterbij om een goedkope tablet met deze krachtige chip in handen te krijgen.
Rechter VS verklaart heimelijk vorderen van data door FBI ongrondwettig
03/16/2013
Een Amerikaanse rechter heeft deze week geoordeeld dat de FBI in strijd met de grondwet handelt door geheimhouding af te dwingen bij het vorderen van gegevens, zoals mailadressen en telecomdata, zonder tussenkomst van een rechter.
Samsung-ceo: er zijn 50 miljoen Galaxy S III-toestellen verkocht
03/16/2013
Samsung heeft bekendgemaakt dat het bedrijf sinds de introductie meer dan 50 miljoen stuks van de Galaxy S III heeft verkocht. Daarmee is het toestel waarschijnlijk de best verkopende smartphone van het Koreaanse bedrijf. Binnenkort komt de opvolger Galaxy S4 uit.
Resident Evil 6 krijgt gratis Left 4 Dead 2-dlc en vice versa
03/16/2013
Capcom en Valve hebben aangekondigd gratis downloadable content voor elkaars respectievelijke games Resident Evil 6 en Left 4 Dead 2 uit te brengen. Spelers van de komende pc-versie van Resident Evil 6 kunnen bij The Mercenaries: No Mercy-modus Left 4 Dead 2-karakters kiezen.

telefoon verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten