zondag 24 maart 2013

Apple neemt bedrijf voor indoor-positiebepaling over

Apple neemt bedrijf voor indoor-positiebepaling over
03/24/2013
Apple heeft het bedrijf Wifislam overgenomen, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op software voor positiebepaling binnen gebouwen. Het is waarschijnlijk dat Apple de technologie in wil gaan zetten voor zijn eigen Maps-dienst.
Jagex komt in de zomer met RuneScape 3
03/24/2013
Jagex zal in de zomer een vernieuwde versie van zijn onlinespel RuneScape uitbrengen. De nieuwe versie krijgt onder andere een html5-client waarbij gebruikers zelf de interface aan kunnen passen. Daarnaast kunnen gebruikers meer invloed uitoefenen op de omgeving.
Cisco moet 70 miljoen dollar betalen wegens contractbreuk
03/24/2013
Cisco moet van de rechter een schadevergoeding van 70 miljoen dollar betalen nadat het een contract met het bedrijf XpertUniverse heeft geschonden. Het gaat om een non-disclosure agreement die Cisco schond nadat de twee bedrijven een samenwerking waren gestart.
EU kijkt naar klachten over iPhone-contracten providers in Europa
03/22/2013
De Europese Commissie kijkt naar klachten van Franse providers over Apple rondom de afname van iPhones. Apple zou vooral kleine providers verplichten om relatief veel iPhones af te nemen en een schadevergoeding te betalen als dat aantal niet wordt gehaald.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten