zondag 10 maart 2013

Compiz-developer haalt uit naar Canonical en toekomstplannen Ubuntu

Compiz-developer haalt uit naar Canonical en toekomstplannen Ubuntu
03/10/2013
Sam Spilsbury, een vooraanstaande developer van Compiz en ex-werknemer bij Canonical, heeft aangekondigd dat hij niet langer code zal ontwikkelen voor de 3d-windowmanager. Volgens de ontwikkelaar weigert de Ubuntu-maker elke verbetering aan Compiz.
Xi3 begint met preorders voor Piston-Steambox
03/10/2013
Hardwaremaker Xi3 heeft laten weten dat het is begonnen met het accepteren van preorders voor de Piston. De console is bedoeld voor gaming via de Steam-dienst van Valve. Een Piston gaat bijna 1000 dollar kosten, al krijgen early adopters momenteel 100 dollar korting.
Civitas moet drm-vrije tegenhanger worden van SimCity
03/10/2013
Een aantal ontwikkelaars die gewerkt hebben aan games als Borderlands 2, Darksiders 2, F.E.A.R. en Quake 4 zijn op Kickstarter een project gestart om een drm-vrij alternatief voor SimCity te ontwikkelen. Ook modding moet een belangrijke rol spelen in de god-game.
Google toont 'pratende' sportschoenen
03/10/2013
Google heeft op het SXSW-festival 'pratende' sportschoenen getoond. In het schoeisel hebben developers niet alleen een speaker geplaatst, maar ook microcontrollers en enkele sensoren. De schoen kan bijvoorbeeld de drager aansporen om te gaan sporten.

telefoon verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten