maandag 25 maart 2013

App voor Google+ krijgt Snapseed-integratie

App voor Google+ krijgt Snapseed-integratie
03/25/2013
Google heeft integratie met Snapseed toegevoegd aan zijn apps voor Google+. Gebruikers kunnen met de fotobewerkingssoftware rechtstreeks op het sociale netwerk gedeelde foto's aanpassen. De software is beschikbaar voor Android en iOS.
Onderzoekers behalen 73,7Tbit/s bij 99,7 procent lichtsnelheid over glasvezel
03/25/2013
Britse onderzoekers claimen dat zij glasvezels hebben ontwikkeld waarover datasnelheden tot 73,7Tbit/s zijn behaald. Dit zou mogelijk zijn door het 'holle' ontwerp waarbij er door de met lucht gevulde buisjes snelheden worden behaald die dicht bij de lichtsnelheid aanliggen.
'Spotify komt met videodienst'
03/25/2013
Spotify zou volgens geruchten werken aan een eigen streamingvideodienst. Het bedrijf zou nog op zoek zijn naar partners die de videocontent kunnen leveren. Daarbij zou Spotify ook exclusieve content willen om klanten naar zich toe te trekken.
Google start in Zuid-Afrika proef met internet via white space-frequenties
03/25/2013
Google is in Cape Town begonnen met een proef om mobiel internet via ongebruikte tv-frequenties, ook bekend als white space, aan tien scholen te leveren. De zoekgigant zegt zo te willen aantonen dat andere partijen op naburige frequentieblokken geen last zullen krijgen van storingen.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten