maandag 4 maart 2013

'Ook Samsung Galaxy Note II heeft lockscreen-bug'

'Ook Samsung Galaxy Note II heeft lockscreen-bug'
03/04/2013
De Samsung Galaxy Note II bevat een bug waardoor het lockscreen is te omzeilen. De exploit werkt door eerst op de noodoproep-knop te drukken en de homeknop een tijdje ingedrukt te houden. Het homescreen komt dan tevoorschijn, al werkt de truc maar zeer kort.
The Pirate Bay opent mirror in Noord-Korea
03/04/2013
The Pirate Bay heeft een mirrorsite geopend bij een hostingbedrijf in Noord-Korea nadat het een Noorse hoster moest verlaten. Volgens de roemruchte torrentsite beweegt het Noord-Koreaanse bewind zich naar openheid in tegenstelling tot de VS.
HP brengt goedkope all-in-one met Ubuntu uit
03/04/2013
HP heeft een nieuwe all-in-one aangekondigd die op Ubuntu draait en een relatief lage prijs heeft. Het gaat om de Pavilion 20, een all-in-one die eerder al met Windows 8 op de markt is gebracht. Voor het apparaat moet omgerekend ongeveer 400 euro worden betaald.
Zotac introduceert StreamBox en RAIDbox
03/04/2013
Zotac heeft in aanloop naar de CeBIT zowel de StreamBox als de RAIDbox aangekondigd. Met de StreamBox moet het eenvoudiger worden om vanaf een Android-apparaat content naar een tv-scherm te streamen en de RAIDbox biedt plaats aan twee msata-modules.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten