zaterdag 30 maart 2013

Gerucht: Sony werkt aan Cybershot Xperia-smartphone met 5"-scherm

Gerucht: Sony werkt aan Cybershot Xperia-smartphone met 5"-scherm
03/30/2013
Sony werkt volgens geruchten aan een smartphone met de Cybershot-naam. Het toestel zou een schermdiagonaal van 5 krijgen en zou een camera moeten krijgen met een sensor die vergelijkbaar is met die van de PureView 808 van Nokia. Ook zou er een Walkman-toestel komen.
'Gebruikers iMessage overspoeld met berichten'
03/30/2013
Enkele gebruikers van iMessage melden overspoeld te worden met berichten, wat mogelijk is omdat Apple geen limiet stelt aan het aantal berichten dat kort na elkaar verstuurd wordt. Ook crasht de Messages-app op iOS door een stortvloed aan grote en complexe berichten.
IE11 bevat verwijzingen naar WebGL-ondersteuning
03/30/2013
Internet Explorer 11, die als onderdeel van een vroege testbuild van Windows Blue uitlekte, bevat verwijzingen naar ondersteuning voor WebGL, ontdekte een ontwikkelaar. Eerder noemde Microsoft de 3d-acceleratietechnologie voor browsers te onveilig.
Unreal Engine 4-games komen niet naar de Wii U
03/30/2013
Op de Wii U gaan geen games draaien die op de Unreal 4-engine gebaseerd zijn, zo heeft Epic-topman Mark Rein tijdens GDC 2013 laten weten. Epic bouwt de engine voor de 'next-gen consoles'. Ook Frostbite 3 van onder andere Battlefield 4 ondersteunt Nintendo's console niet.

telefoon inleveren mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten