zaterdag 16 maart 2013

Samsung start massaproductie Galaxy S4-octacore in tweede kwartaal

Samsung start massaproductie Galaxy S4-octacore in tweede kwartaal
03/15/2013
Samsung begint in het tweede kwartaal van 2013 met de massaproductie van de Exynos 5 Octa-soc, de soc die in een deel van de Galaxy S4-smartphones komt. Deze chip is gebouwd volgens het big.Little-concept en combineert vier ARM Cortex A15-cores met evenzoveel A7-varianten.
Noord-Korea: Verenigde Staten hacken ons
03/15/2013
Noord-Korea beschuldigt de VS ervan digitale aanvallen te hebben uitgevoerd op Noord-Koreaanse servers, waardoor sommige websites onbereikbaar werden. Het dictatoriale regime zegt dat elke dag 'intensieve en hardnekkige aanvallen' worden uitgevoerd.
Apple geeft Boot Camp officieel ondersteuning voor Windows 8
03/15/2013
Apple heeft een grote update voor OS X 10.8 Mountain Lion uitgebracht. De update brengt onder andere Boot Camp-ondersteuning voor Windows 8 en voor harde schijven van meer dan 2,2TB naar Apples recentste besturingssysteem.
'Veel beveiligingsappliances zijn onveilig'
03/15/2013
Veel security-appliances, kant-en-klare apparaten met daarop beveiligingssoftware, zijn onveilig, ontdekte een beveiligingsonderzoeker. Tachtig procent van de geteste producten, onder andere van Sophos, Symantec en Trend Micro, was relatief eenvoudig te kraken.

mobiel verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten