vrijdag 29 maart 2013

Crytek gaat bieden op rechten Darksiders

Crytek gaat bieden op rechten Darksiders
03/29/2013
Crytek heeft bekendgemaakt dat het een bod uit zal brengen op de rechten op de Darksiders-games, als die geveild gaan worden. De Duitse ontwikkelaar nam in januari het personeel over van Vigil Games, de studio achter beide Darksiders-games. Crytek kocht toen niet de rechten.
Proximus breidt 4g-netwerk uit en versnelt 3g-netwerk
03/29/2013
Proximus is van plan om voor deze zomer in negen nieuwe steden zijn 4g-netwerk op te tuigen, waaronder in grote steden als Brugge, Mechelen en Charleroi. Daarnaast heeft Proximus hspa+ ingeschakeld, waardoor snellere 3g-verbindingen mogelijk worden.
Microsoft geeft inzicht in patentenbestand via nieuwe tool
03/29/2013
Microsoft heeft een tool online gezet waarmee gebruikers het patentenbestand van het bedrijf kunnen doorzoeken. De Patent Tracker moet voor meer transparantie rondom het eigendom van patenten zorgen, aldus het bedrijf uit Redmond.
Blizzard heeft spijt van auction house in Diablo III
03/29/2013
Jay Wilson, voormalig lead designer van Diablo III, heeft toegegeven dat het geen goed idee was om een auction house op te nemen in de game. Hij zou het zelfs uit de game verwijderen als dat makkelijk te doen zou zijn, liet hij tijdens de Game Developers Conference weten.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten