zaterdag 2 maart 2013

SpaceX op koers naar ISS na problemen met raketmotoren

SpaceX op koers naar ISS na problemen met raketmotoren
03/02/2013
Na een geslaagde lancering, vrijdagavond, kreeg het private vrachtruimteschip Dragon van SpaceX te kampen met problemen met de raketmotoren. De technici van het bedrijf wisten de problemen te overwinnen waarna de koers naar het ISS hervat kon worden.
Samsungs '1 miljard dollar'-vergoeding in patentzaak Apple bijna gehalveerd
03/02/2013
De rechtbank van Californië heeft de schadevergoeding die Samsung in de VS aan Apple moet betalen wegens patentinbreuk verlaagd van 1,05 miljard dollar naar 598,9 miljoen dollar omdat de jury fouten had gemaakt. De vergoeding kan echter weer oplopen bij een nieuwe behandeling.
Fabrikanten tonen moederborden voor Intel Haswell-chips op Cebit
03/01/2013
ASRock en MSI hebben aangekondigd moederborden met Intels komende 8-serie chipsets te tonen op technologiebeurs Cebit, die op 5 maart begint. Naast de nieuwe chipset presenteert MSI een nieuwe 27 all-in-one-pc voor gamers, die beschikt over een GeForce GTX 670MX-videokaart.
KPN gaat 4g-toestel van ZTE verkopen
03/01/2013
KPN heeft aangekondigd dat het de ZTE Grand Era gaat verkopen. Het toestel van Chinese makelij wordt toegevoegd aan de nieuwe reeks 4g-toestellen die de telco gaat aanbieden. Er worden nog maar weinig ZTE-telefoons rechtstreeks via telco's verkocht in Nederland.

mobiel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten