vrijdag 29 maart 2013

Apple-patent omschrijft flexibel scherm in transparant omhulsel

Apple-patent omschrijft flexibel scherm in transparant omhulsel
03/29/2013
Apple heeft een patentaanvraag ingediend voor een conceptontwerp van een mobiel apparaat bestaande uit een transparant omhulsel, waarin een flexibel scherm en de elektronica geschoven wordt. Beeld zou hierdoor rondom over de volle lengte van het omhulsel getoond kunnen worden.
Sega kondigt bètatest Company of Heroes 2 aan
03/29/2013
Sega kondigt aan dat er 'de komende weken' een publieke bètatest plaats zal vinden van rts Company of Heroes 2, waar liefhebbers zich voor aan kunnen melden. Op 2 april start een gesloten test, voor fans die de game al besteld hebben. De game is vanaf 25 juni te koop.
Samsung zaait verwarring over 4g-ondersteuning Galaxy S4
03/29/2013
Samsung heeft verwarring gezaaid over de 4g-ondersteuning van de Galaxy S4. De variant met een Qualcomm Snapdragon-processor zou aanvankelijk de 4g-versie zijn. De Galaxy S4 met een eigen processor van Samsung ondersteunt echter wel degelijk ook 4g, zo beweert Samsungs chipdivisie.
Vodafone geeft details vrij van abo voor onbeperkt bellen in buitenland
03/29/2013
Vodafone heeft details vrijgegeven van zijn nieuwe Red Plus-abonnement, een vierde Red-abonnement voor consumenten. De bundel is bedoeld voor consumenten die vaak in het buitenland zitten en daar onbeperkt willen bellen en sms'en.

mobiel inleveren telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten